Museum After Work – kvällsvisning och slöjdkafé

Kvällsvisning kl 18
Gå med på en visning i forntidsutställning Spår av liv med Richard Schill. Richard berättar om Gästriklands och Hälsinglands sten-, brons- och järnålder. Titta på stenyxor, bronsålderssmycken, vikingavapen och mycket mer.
Mer om utställningen Spår av liv

Slöjdkafé!  kl 17–20
Sticka! Virka! Tälj! Ta med ditt eget arbete och komma och slöjda hos oss. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad du kan jobba med under kvällen! I ateljén finns stora runda bord, det går också bra att sitta i kaféet och faktarummet. I kaféet finns kaffe, te, fikabröd och smörgåsar till försäljning. Butiken är öppen! Gå gärna med på en visning! Och du, du är självklart välkommen att handarbeta hos oss på museet vilken dag du vill.

Välkommen till länsmuseet på onsdagskvällar!
Museet är öppet till kl 20.
Du kan gå med på en guidad visning eller höra ett föredrag kl 18. Vissa onsdagar har vi slöjdkafé. Kom och se på konst, fika, upptäck länets historia eller se någon av våra tillfälliga utställningar!

Tid: Onsdag 27 maj kl 17–20.
Plats: Länsmuseet Gävleborg, Södra Strandgatan 20 Gävle

Välkommen – Fri entré!
Björkebåten i utställningen.

Tredelad bild som visar broderi, tälja och virka.
Slöjdkafé!​

Datum: 27 maj