Boksläpp!

Dillstaligan: Konstkuppen

Illustratören Gustaf Lord visar original och berättar om arbetet med Jens Lapidus nya äventyrsböcker för barn i lågstadieåldern.

Det bjuds även på lite tilltugg och möjlighet att få en bok signerad med en teckning.

Så här skriver förlaget BonnierCarlsen om boken
”Mamma tjatar på att Jonathan ska ut och hitta på något, men vad? Han har inte någon kompis i kvarteret och han sitter helst inne och mekar med sina uppfinningar. Det vill säga, tills Zasha flyttar in huset. Och börjar i Jonathans klass. Då börjar det hända grejer och vips har de bildat Dillstaligan: ett tjuvgäng – enligt vissa i det godas tjänst.
När mat försvinner från närlivs, en oskyldig kvinna anklagas och märkliga figurer syns på konstmuseet dit de åkt på skolutflykt, ja, då kan de börja lägga pusselbitarna och med smarthet och mod göra sin första kupp. Dillstaligan – fartfylld och rolig läsning för lågstadieåldern av spänningsmästaren Jens Lapidus.”

Tid: Söndag 5 april kl 14.
Plats: Länsmuseet Gävleborg, Södra Strandgatan 20 Gävle

Välkommen – Fri entré!
Tecknat bokomslag. Två barn klättrar på ett rep.

Datum: 5 april