14

Hans Öjmyr, länsmuseichef, berättar. En kväll för frågor och diskussion. Länsmuseet kl 18.

16

En utställning om 1869 års stadsbrand och den nya stad som sedan växte fram. Länsmuseet kl 14.

20

Välkommen till visning av utställningen om romers kamp för utbildning. Länsmuseet kl 16.

20

Tommy Kuusela föreläser om äldre tiders föreställningar om skogsrå, gengångare och varulvar. Men finns det nya väsen idag? Länsmuseet kl 17.

23

Prova-på-workshop med träslöjdaren Tore Qvarfordt. Anmälan krävs. Länsmuseet kl 10–15.

27

Visningar: Romantiken i konsten. Syjunta: Ta med ditt handarbete och låt energin flöda. Länsmuseet kl 17–20.

30

Pepparkaksworkshop. Kom och dekorera pepparkakor med oss. Länsmuseet kl 13–15

1

Det doftar pepparkaka i hela museet! Konstnär Margareta Perssons magiska pepparkakshus invigs. Länsmuseet kl 14.

8

Länsmuseet kl 11–17.

14

Föreningen Norden och länsmuseet berättar om julstök, tomtar och magiska ljus. Länsmuseet kl 14.

15

Välkommen till vernissage av årets Länskonstutställning. Länsmuseet kl 14.
Se arkivet